HemHem 2Välkommen till Ekoliv NTV

Kommentarer

Välkommen till Ekoliv NTV — 4 kommentarer

 1. hej Ingrid.
  Oj vad tiden flyger fram. Förlåt mitt sena svar. Mail går snabbare för mig= dagligen! ( men Pentti brukar påminna)

  Jag förstår Dig till fullo, och en del av dessa nätverken är “delade” = d.v.s. återförsäljningsbara.
  Synergy är ett mycket bra exempel, och otroliga varor….. Ring 0705 662200, eller maila mig så skall jag förklara mer.
  Hjärtliga Häsningar
  CG)) EkoKalle))))

 2. hej EkoKalle och tack för svar!
  Riktigt intressant det du berättar.Jobbar själv som fotvårdare men visst behövs det extra
  inkomster…hur jag ska få till det tidsmässigt är en annan femma.
  det jag tänker mig är i så fall att kunna sälja på jobbet, om du förstår vad jag menar?
  jag skrev lite negativt om Proargi där någon Pentti hade svarat mig, och dess priser som jag tycker är väldigt dyra, jag tänker då
  på mina gamlingar till kunder som inte har varken har lust och möjlighet att själva bli försäljare utan helt enkelt vill komma över en bra och någorlunda prisvärd produkt “rakt över disk”. utan medlemskap mm mm Hoppas du förstår vad jag menar och hoppas du även förstår att det finns faktiskt de som tycker att det är dyrt! När jag nämner det när jag pratar med de jag kommit i kontakt med Proargi så blir jag inte riktigt tagen på allvar. men jag är inte bara en snåljåp. hur många av oss i detta land kan köpa (hur bra de än är) häsloprodukter för nästan tretusen i månaden? som du dessutom ska fortsätta att ta hela ditt liv..det blir många kronor det, som jag och många med mig INTE har.
  så nu har jag skrivit av mig det, hoppas du förstår min önksan om att det skulle vara billigar dör det är så många som behöver det!
  m v h ingrid

 3. Hej
  Tack för din förfrågan!

  Jag har under hela 2000 talet letat hälsoprodukter och nätverk som är högsta kvalitet och rättvisa, dvs inte “pyramider” utan premierar efter arbete och insats.
  Dy fyra “essen”, som jag kommit fram till är
  1/ Synergy både produkter och premieringssystem är i topp. Man får en “licens” abonnemang, och kan därefter både bygga nätverk och sälja enskilda produkter från “Grossistpriser”! På detta sättet finns det möjlighet för dem som inte har råd att betala sin egen medicinering att tjäna in den, likväl en möjlighet för dem som vill tjäna lite extrainkomster.
  Jag är efter ett års erfarenheter helt överbevisad på produkternas höga kvalitet och verkan! ( läs mer här ovan)

  2/ Flavon Max: Är en sylt som introducerades här i Sverige för några år sen. Vi var många som upptäckte dess höga kvalitet och inverkan på kropp och kraft. – Vi är många som saknat den oerhört! Nu är den här igen, och med ett riktigt bra provisionssystem. Ring mig så skall jag komma med smakprov och mer information!

  3/Chews4Health är också en mycket bra hälsoprodukt i tablettform. Därför lätt att distribuera och ha med sig, men jag har inte riktigt bra erfarenheter av deras service, så jag avvaktar här med vidare information. Skall ha kontakt i dagarna

  4/ Resenätverk med stora möjligheter både till garanterat billigaste och högkvalitativa resor, samt premieringssystem.
  Också här välkommen höra av Dig, så informerar jag om det. Jag har studerat grunderna noga!

  Fler alternativ finnes kunskap om.
  Med dessa fyra har man möjlighet både till bästa energi och hälsa samt betalt heltidsjobb.
  Välkommen höra av dig till 0705-662200. Jag ligger i startgroparna för att resa på begränsade områden för att hjälpa till informera och “bygga”! Kanske det är dags i ditt område först!
  Hjärtliga Hälsningar
  “EkoKalle”

Kommentera