HemVisionHjärt och kärlsjukdomarna – dessa drabbar ofta när man minst anar!

Kommentarer

Hjärt och kärlsjukdomarna – dessa drabbar ofta när man minst anar! — 6 kommentarer

   • Tack då har jag det klart för mig!
    undrar också om det inte finns massa människor där ute
    som skulle behöva Proargi men inte har råd. Har haft koll
    ett år snart nu och jag är övertygad om att det är en fantastisk(a)
    produkter men ack så dyra.
    Jobbar som fotvårdare och 95% av mina kunder skulle må bra av det men
    de har inte råd… jag brukar prata om det och att det finns men när det
    rör sig om ca 80:- dan i förbrukning då konstaterar alla att det inte finns
    utrymme för det in deras ekonomi. Själv skulle jag bli själaglad om de kunde få det på
    recept hos doktorn:-)
    ingrid

    • Om du själv blir medlem i Synergys nätverk så köper du produkterna ca 30 procent billigare och kan sälja till dina kunder till det pris du sätter själv. Om du värvar någon som själv går med i nätverket får du bonus på det denna säljer och så vidare. Jag skulle själv gärna se ett lägre pris, men ”grossistpriset” kan vi inte göra något åt.

     • Tack för svar Pentti!¨
      Jo det är ju så det fungerar i nätverksbranschen. Och jag har ännu inte bestämt mig vad
      jag tycker om den… funderar vidare. Om man ska vara krass så är den väl inge annorlunda än andra branscher…de som startar och i och med det tar en risk är ju de som gör de allra största pengarna.
      Min största invändning mot att just denna typ av produkter i ett nätverk är att det är så många (som inte har råd) som behöver dem och därmed blir utestängda från dem. och får hålla sig till det som finns till buds genom doktorn.
      vet du även något om Fit Line? Tysk produkt med inriktning på hälsa och som sägs vara bra och som säljs i nätverk.
      tack för svar i alla fall… ingrid

 1. Åren 2010 och 2011 Tränade jag en speciell knappt 2 km runda, bl.a upp på en mycket hög höjd. Jag pressade under dessa års träning från 25 minuter ner till stolta 15 minuter!
  Dec 2011 fick jag bråck…. och fick vänta på min operation 6 månader. Läkeprocessen till detta tog tid. Strax efter trillade jag illa två gånger, varav sista med en smärtsamt revbensbrott. Detta gjorde att jag inte tränat någonting förrän i förra onsdagen. Till min förvåning sprang jag utan träning redan första rundan på 15 minuter utan större ansträngning. Dagen efter upprepade jag samma runda på 14,10 min. För mig en glädjande upplevelse som inte kan ha annan förklaring än mitt påbörjade Synergy-drickande!

Kommentera