e9 Energi med L-arginin

e9Livet kräver konstant energi. Schemat är fullpackat med aktiviteter och åtaganden som kräver att du alltid är på topp, även när du känner dig utmattad. Mitt under en hektisk dag kan du känna att energin är helt slut redan innan lunch, vilket gör det nästan omöjligt att orka med allt på att- göra-listan.
Synergys e9-blandning är berikad med l-arginin och en blandning av vitamin B12 och B6, riboflavin, tiamin och pantotensyra, som alla skapar normal energimetabolism. Denna smakfyllda blandning innehåller även naturliga koffeinkällor, inklusive extrakt av guaranafrön och yerba mate. Alla ingredienserna är hälsosamma och av bästa kvalitet. Du får en energikick med få kalorier, när du behöver den som mest.
Kombinationen av ingredienser har tagits fram för att hjälpa dig bibehålla energinivån på ett hälsosamt sätt.
Vitamin B12, B6 och pantotensyran ökar inte bara energimetabolism, utan hjälper även till att reducera trötthet och bidrar till normal mental funktion.
Yerba mate-extrakt har egenskaper som stärker kroppen och ökar energin. Dess stimulerande och stärkande egenskaper är viktiga för att motverka mental och fysisk utmattning. Nu för tiden finns många snabblösningar för en låg energinivå. Med e9 kan du vara säker på att produkten främjar en hälsosam livsstil. Om du kämpar med att koncentrera dig, hålla dig alert och energisk, när det än är, blanda ihop en portion av e9 och njut av den uppfriskande tropiska smaken.
ANVISNINGAR:
Blanda 1 portion (1 paket) med 240 ml vatten. Rör om eller skaka för att lösa upp.
Rekommenderad dos: 1 portion per dag.
FÖRDELAR:
  • En specialblandning med lågt kaloriinnehåll som ger hälsosam energi under lång tid
  • Bidrar till normal energimetabolism
  • Minskar trötthet och utmattning.
  • Bidrar till normal psykologisk och mental funktion
  • Främjar kroppens naturliga förmåga att bilda energi
  • Innehåller l-arginin
  • God tropisk smak
  • Sötad med steviolglykosider som finns naturligt i steviablad
FÖRSIKTIGHET:
Rådfråga läkare innan du använder produkten om du är gravid, ammar eller har en sjukdom. För mycket koffein kan leda till nervositet, irritation, sömnsvårigheter och ibland hjärtklappning. Rekommenderas inte till barn under 18 år.

Kommentarer

e9 — Inga kommentarer

Kommentera