Ekonomi!

EKONOMIBALANSEN ÄR TYVÄRR EN VIKTIG GRUND TILL ALLT VI GÖR!

Leken om ”Den som har mest ”lek”saker när han dör vinner”! Är över för de flesta.
Livsstilsrevolutionen är över oss! Nya teknologin och kommunikationer medför en förskjutning från välstånd till livsstil, och kommer att gå snabbare och bli kraftigare än någon tidigare förskjutning i historien, spår Edward Ludbrook i sin bok ”Hela Bilden”. Nätverksmarknadföringen ligger i framkant på livsstillsrevolutionen. Du arbetar när du vill , var du vill , och hur mycket du vill!

Välkommen till informationssamhället!

Nya teknologin och globala marknader har förbättrat våra liv på många sätt, men också förstört de trygga jobben för alltid. Många av oss känner oss svikna av företag och regeringar eftersom de svikit oss/ brutit jobblöften. I realiteten var det löften som de aldrig hade kunnat hålla i alla fall.

Den verkliga tidsinställda bomben!

Instititet for Public Policy Research skriver i nyligen publicerad rapport-” Det nuvarande systemet är otillfredställande för många människor”- ”de fattiga och svaga kommer att bli ännu svagare”!.
Tidskriften ”Which pension” skrev nyligen efter en utredning att år 2030 kommer den statliga pensionen att vara så låg som 8,5% av medelinkomsten.
Dvs 2000:- / månad i dagens penningvärde. Andra aktade källor rapporterar att medelinkomsten kommer att ligga på 1800 kronor efter skatt.

”Det här är en nationell kris, som är så stor att de flesta politiker vägrar ta itu med den!” (Är det månne så att EU är en konstruktion för att undgå ansvaret ??)? ”regeringarna kommer inte att ha råd att betala pensionerna i framtiden om inte skatterna höjs till 75% och det kommer inte kunna ske” skriver Ludbrook vidare.
För att kunna njuta av framtiden måste vi först förstå och acceptera den föränderliga värld vi lever i . Nu måste vi ta tillbaka det ansvar som vi undermedvetet lämnat ifrån oss till staten och företagen.
Det enda sättet att skydda sig själv är en extra pensionsförsäkring på något sätt. Vi måste hitta en ny inkomstkälla illa kvickt eller acceptera fattigdom under mycket lång tid!
Starta eget!? -Det är svårt att starta nya företag. 80 % av alla nya företag misslyckas inom 2 år. Det är stora investeringar och stor ensamhet!
Nätverksmarknadsföring är den enda bransch som erbjuder ett ”Folktes Franchising” , därför växer nu ekonomiska nätverk fram av aldrig tidgare skådat fart! 

Ja detta är ingen rolig läsning, och verkligheten kommer inte bli roligare under de kommande decenniet! ­- såvida Du inte redan nu har öppnat Dina sinnen och öron, och börjar agera! ­ Tyvärr kan vi inte räkna med att media kommer att hjälpa till med denna upplysning. Den nya tiden är även medias död, genom att ekonomiska nätverken annonserar inte varken på ena eller andra sättet!
Nätverksmarknadsföringen ligger i tiden på många sätt:

  • The Popcorn Report skriver ”Nästa revolution som berör konsumenten, kommer att ske inom distribution. Du handlar direkt från tillverkaren och hoppar över både butik och alla mellanhänder”.
  • Kunden blir kung. Konsumenten blir alltmer förvirrad av alla nya varor, och kommer i framtiden kräva mer information om de produkter man köper. Nätverksföertagen är vinnarna när det gäller den mest effektiva produktutbildningen!
  • Tillverkarna (de stora märkesvarorna) håller på att förlora sin kraft för försörjningslinjerna. Stormarknaderna håller på att ta över platsen på hyllorna. Detta är en av förklaringarna till att du nu kan hitta nästan alla märkesvaror i nätverken!
  • Direktmarknadsföringens (postorder o.likn.) ”akilleshäl” är avsaknaden av mänsklig kontakt. Det blir allt svårare att bygga en egen kundbas och kunderna blir bombarderade med reklam och erbjudanden. Det i sin tur minska effektiviteten och ökar kostnaden!
  • Direktförsäljkning: Här flyttas butiken till kunden via en försäljare som jobbar i eget företag. Direktförsäljningen är splittrad i två kategorier:
  1. Singel level (en nivå) alltså person till person eller homeparty.
  2. Multi Level (flera nivåer) ­nätverksmarknadsföring.

I det första får man bara betalt för varan man säljer, medan MLM betyder att man får provisioner på den organisation man bygger upp. I USA har MLM ökat sin andel från 25 – 80 % på 10 år.
Ett bättre ord för nätverksmarknadsföringen är REFERENSMARKNADSFÖRING, eftersom styrkan ligger i erfarenheter och referenser.

ALLA VINNER PÅ DENNA UTVECKLINGEN: KUNDERNA – TILLVERKARNA OCH
NÄTVERKARNA!
Det skall i det här sammanhanget också sägas att orsaken till utvecklingen är den nya teknologin, nya produkter, och nya rättvisare provisionssystem!

TIMING: Det är först nu som timingen är rätt för nätverksmarknadsföringen att träda fram i rampljuset. Det är först nu som vi ser stressens förödande verkningar, jobbosäkerheten och en global marknad som inte går att stoppa!

NTV växer enormt fort nu; Aktuella siffror på Omsättning 2012: ex. Musikindustrin omsatte då 16,5 millioner $ medan Network marketing(NM) sålde 10 ggr mer. NM omsatte alltså 167 billion $. Alltså mer än dubbelt så mycket som hela ”Movie industry” i världen!

Läs vidare vad Ekoliv samverkan kan göra för Dig!

 


Kommentarer

Ekonomi — Inga kommentarer

Kommentera