TANKENS KRAFT! Men det kvittar nästan vad vi gör och får i oss, om vi inte har energier. Just nu befinner jag mig i upptäckter av hur olika människor har olika energier och förutsättningar. Hur man med hjälp av olika terapier och rörelser kan öka på livslusten och dessa energier. Chi-gong, Yoga m.fl. Energin lär ju vara oförstörbar. Allt som inte underhålls rostar, korrugerar osv… sönder. Ingenting är helt oändligt. DESSA ENERGIER påverkas också vad vi äter och av våra inre känslor. Om vi känner oss glada och betydelsefulla, känner kroppens celler detta, och förökar sig bättre än om vi känner oss sorgsna och utan betydelse!

Under  de senaste sex åren har jag ingått i projektgrupper att överta Kroppefjäll och Tallmogården. Två unika historiska platser när det gäller hälsa. Doktor Karl Otto Ali som förestod Tallmogården under väldig många år, och räddade massor människor från cancer och många andra svåra kroniska sjukdommar har blivit min verkliga idol. Har hans böcker som min “hälsobibel” och gäller i högsta grad ännu! Har också tagit åt mig hans text vid Tallmogårdens entre: HÄLSAN ÄR INTE! – DEN BYGGES! Detta kan ju ´för övrigt gälla även livet i stort samt ekonomin!

Tack alla fina vänner och medarbetare! -för de värdefulla grunder och insikter som Ni bidragit med till mitt fortsatta arbete att UPPLEVA, tänka och till slut upplysa vilka alternativ som finns!

En tanke jag inte kan får ur mitt huvud är: Kan det vara så att politikerna subventionerar läkemedlen med så stora belopp, för att sen spara in det på pensionen!?


Kommentarer

Tankens Kraft — Inga kommentarer

Kommentera