Vill du vara med på en hälsorevolution har Du en stor chans inom Synergy! (Men kanske också inom LiveSmart360.- dock har vi leveransproblem och annat  som gör denna leverantör osäker..Därför letar vi vidare inom chokladsektorn!)

10297628_710507212339943_6054843482549167212_n

Det är ett relativt nystartat företag inom hälsobranchen som grundar sig på att choklad är gott och älskas av miljarder människor. Kallpressad cacao av högsta klass är i sig själv en väldigt nyttig antioxidant och näring. Till detta har man kombinerat olika näringsämnen för olika behov och sjukdomar. Ex Omegachoklad, Thermoburst- bantningschoklad, probiotikachoklad… Har Du svårt att somna finns insomningschoklad med Mg, Ca ….osv.

Ingen “dagsslända”: Det är viktigt att veta grunderna för företaget man satsar på. LiveSmart har duktiga, erkända specialister och vetenskap i grunden och en miljardär, Chuck Hallberg som verkligen brinner för produkterna och sitt företag. Läs mer här.(obs. Mer data visas när pekaren förs över photon på grundare och upphovsmän. -sök sedan via rubrik).

shopping_1

Här ovan ser Du överblick på konceptets olika delar!

ChockladManna eller VaniljManna Välj och Variera: Som helhet kan du till visst ersättningsmål äta Manna i smaken choklad, eller vanilj. Det är i pulverform, som innehåller 77 olika näringsämnen för Din bästa hälsa och välmående. Med detta som grund kan du sedan göra kompletta måltider av olika smaker i form av smoties.

OBS; Varje chokladbit är en liten måltid och energiboost!

 

Bruksanvinsing efter månaders erfarenhet av olika chokladerna!

 


Kommentarer

Hälsochokladkonceptet LiveSmart360 — Inga kommentarer

Kommentera