Min i särklass största Idol bland läkare är Dr. Joe Prendergast. Som allmänläkare hade han ca 8000 patienter under en 20 års period. 6500 av dessa var intagna för hjärt och kärlsjukdomar. Han jobbade med naturens mediciner och lyckades hitta medel som räddade sina patienter. Under refererade 20 åren förlorade han inte en enda av sin patienter i hjärt och kärlsjukdom. Hans upptäckter ledde senare till forskares “orsaksforskning” då man hittade aminosyran L-argenin, och som belönades med nobelpriset 1998. Sedan dess har dessa naturprodukter räddat massor människor från lidande och död. Numera är produkten vidareutvecklad med L-citrulin i medlet ProArgi9+. och verkan förlängd till mer än dygnets alla timmar.

“ett unikum blev att eftersom han tidigare remitterade massor patienter till operationhospitalet, men sedan under denna långa tid inte remitterade en enda patient till hospitalt, så “dödförklarade” man läkaren själv. Ovetande till hans fantastiska bedrifter!” Joe Prendergast lever än i dag.

Dr Siva Arunsalam:

 

 Dr Rainer Böger MD

Professor i klinisk farmakologi 
Direktör för Institutet för klinisk farmakologi och toxikologi 
Director Clinical Trial Center North
Hamburg University Medical Center, Tyskland
Dr Rainer Börger Tyskland

Derrick M. DeSilva, Jr., M.D. Medverkar i LiveSmart360 komposition och produktutveckling!

Dr. DeSilva har varit medverkande i utformingen av mer än 100 naturprodukter . Han er tidligare president i den amerikanske Neutraceutical Association , praktiserande inre mediciner på Raritan Bay Medical Center i Perth Amboy , New Jersey , og undervisar på fakultetet vid JFK Medical Center i Edison , New Jersey . Han har föreläst om ulike emner i medicin ,även interntionellt . Han har hållit en radio talk show kallat ” Fråga läkaren”, så väl som hans eget TV-show , ” för Din hälsa” . ” Han har också varit med i medicinska programmer på CNN , och ofta som gäst på en rad nationella TV -programm, inklusive  ABC ” Nightline . ” Senast erbjöds han å vara en vanlig hälsoexpert i TV- showet, ” EXTRA.

Dr. William Li, det nyeste tilskuddet til den LiveSmart 360 Medical Advisory Team.

 Dr. Li er grunnlegger og medisinsk rådgiver i Angiogeneis Foundation, pionerene i nye helseteknologier gjennom ernæring. Tro mot sitt arbeid sin misjon og sine vitenskaplige funn knyttet til forebygging og lindring av sykdommer gjennom det vi spiser, vil Dr. Li ha fokus på den delen om kosthold og ernæring som er viktig i arbeidet mot kreft!

Å ha en anerkjent medisinsk faglig forsker kjent over hele verden som Dr. Li og som en del av LiveSmart 360 teamet fremmer vår troverdighet i markedet. Gjør ditt team og dine potensielle kunder klar over dette. Det vil være mye nyttig i å formidle hvilke muligheter dette gir folk til å bygge en blomstrende butikk og hjelpe folk til å skjønne viktigheten av sunn ernæring i form av sunn mat og tilskudd som 360 kan tilby.

Prof. Bugli Pietro

Bugli Pietro er medisinsk samarbeidpartner som gir faglige råd i utvikling av nye produkter og forskning som det nå jobbes med. Pietro holder til i Italia.

Dr Rainer Bӧger förklarar den fantastiska kardiovaskulära fördelarna med kväveoxid

Kväveoxid (NO) är en av de minsta molekylerna i människokroppen, men som syre (O2), spelar den en utomordentligt viktig roll för att upprätthålla ett hälsosamt liv. Kväveoxid håller artärer bred, så att syre lätt kan levereras till alla organ där det behövs.

NO produceras i många olika celltyper i hela kroppen, från aminosyran prekursorn, L-arginin. Omvandlingen av L-arginin till NO gör aminosyran unik näringsmässigt mycket viktig för välmående.

Platsen för NO-produktion bestämmer dess biologiska effekter:

I artärerna, håller högt blodflöde och skyddar från att blodet levrar sig, sänker blodtrycket och håller artärerna smidiga och flexibla.

I tarmen, förbättrar tarmfunktionen och förhindrar förstoppning.

I luftvägarna systemet hjälper till att luften flödar fritt till lungorna och förhindrar bronkial inflammation.

I hjärnan och nervsystemet, minskar NO-smärtupplevelse och bidrar till god minnesbildning.

Genom att förbättra NO-produktion, L-arginin främjar alla dessa effekter. Därför är det inte konstigt att en så stor mångfald av organfunktioner positivt påverkas av L-arginin tillskott. Vissa människor kan kalla det ett under, men jag kallar det vetenskapen bakom Larginin.

I själva verket har människor med alla olika typer av sjukdomar, från högt blodtryck till minnesförlust, från fysisk utmattning till skov av inflammatoriska sjukdomar, rapporterade förbättringar i deras hälsotillstånd medan vanliga L-arginin tillskott. Inget av dessa kan uppnås om L-arginin inte framgångsrikt förhöjdts i blodet.

Framgången för en L-arginin tillägg kan också förklaras av ytterligare ingredienser som stöder stimulering av NO:

Resveratrol stöder kraftfull antioxidant som finns i rött vin, de biologiska verkningarna av NO på celler genom att minska giftiga syreradikaler som kanske inte bara förstöra NO molekylen, men också orsaka allvarliga skador på själva cellen.

Vitamin D3 har varit känt som ett vitamin som är bra för ben hälsa, men har den medicinska forskningen under de senaste åren visat att det också är en viktig regulator av glukos-och fettomsättning

Således vilar kraften av ett tillägg i kvalitet och vetenskap kommer med dess beståndsdelar.

Dr Eden Laholms sjukstuga:  Min mamma jobbade som sjuksköterska för Dr Eden, som var en idol på 1950-talet i naturens läkande kraft.

Karl-Otto Aly är specialist i allmänmedicin och har cirka 40 års praktisk erfarenhet av komplementär medicin, mestadels från tiden som chefsöverläkare på det välkända hälsohemmet Tallmogården. http://www.livshalsan.se/karl-otto_aly.jpg


Kommentarer

Läkare som utmärkt sig med naturens fantastiska “mediciner”! — Inga kommentarer

Kommentera