De flesta tror att kött och animalier är största energikällan. Visst är det koncentrerad mat, men också koncentrerade avfall och gifter, beroende på milö och uppfödning, som kan skapa sjukdom! Var därför sparsam med detta och utnyttja naturens direkta energier i stället!

NATURENS ENORMA ENERGIER!

De flesta har sett en häst springa. Tänk er de väger 1/2 ton och kan springa upp till 70 km bara på grönt gräs! Tvekar Du fortfarande på vilka energier vi kan inta via naturen?

– i så fall skall Du själv prova. jag glömmer aldrig min första kontakt med ren naturmat. Det var min gode vän Dan Uhrbom som var på besök, och sa plötsligt “i dag bjuder jag på middag. Har du en plastpåse att låna mig?” Helt utan förberedelse vandrade vi ut i naturen och fann ett antal gröna växter, en och annan blomma. Detta malde han ner med sin 12 volts medhavda kvarn, tillsatte lite frukt och serverade på tallrik som soppa. Jag kan inte säga det var särskilt gott första gången men jag åt mer än jag ville, för att inte göra Dan ledsen. Detta blev denna dagens enda mål, och döm av min förvåning när jag sedan konstaterade att jag ju orkade mångdubbelt av vad jag normalt gör! Detta vet jag säkert eftersom jag efter dagsjobb med flyttning, sedan på kvällen sprang min vanliga runda! Mycket starkare , och orkade hålla ut betydligt mer än normalt! Sedan dess har jag mer och mer försökt anpassa mig till vad naturens skafferi kan erbjuda. Det är ett underbart äventyr som sparar in pengar till andra verkligt värdefulla “ekomat”)))) av högsta koncentration och kvalitet, som man kan ta till när man inte hinner ut i naturens skafferi! Lycka till finna Din väg till välmående och hälsa!

Men för naturens ingredienser behövs/ underlättar en bra mixer. Efter mycket letande är här ett förslag på en mixer som fått många bra utlåtande: Efterlyser flera tips tack!

Här en länk till otroligt många ätliga växter och bär m.m.

Här några av världens ledande producenter av koncentrat-varor från “naturens skafferi”:
NSP / Nature Sunshine Products: är en av världens största och ledande producenter  av “natur” i koncentrerad form. Synergy- produkterna är en speciallinje ur detta förnämliga företag med varor bara från växtriket. Noggrannare kvalitetskontroll är de har finns nog ingenstans.
LiveSmart360 är också “naturens skafferi-företag” med en hög kvalitet av kall-pressad chokladlinje i olika kombinationer och smaker, att blanda upp med. Leveranserna är dock än så länge ett osäkert kort varför vi avvaktar på denna produkt!
FlavonMax är en ungersk syltlinje helt baserad på “naturens skafferi”! För allt växande, men speciellt för frukter och bär, handlar det också om mognadsgrad! Det är den maximalt skördade “mognadsgraden” som är en av förklaringarna till den enormt höga koncentrerade syltkvaliteten!
Du känner den medan du äter!

Kommentarer

Naturens skafferi! — Inga kommentarer

Kommentera