Att ensam överblicka allt som sker omkring oss av möjligheter i dag är inte möjligt! Dessutom kan man ensam inte förhandla och påverka fram så bra resultat som man kan göra tillsammans.

Utnyttja vår erfarenhet efter att under tiotal år ha undersökt ett femtiotal olika nätverk, i ambitionen att starta en nätverkspool. Vår networkpool .org är nu nedlagd, då vi funnit “Pärlorna”, och i stället vill koncentrera oss på dessa!

Vi skall inte här och nu gå in på detaljerna, utan bara kort konstatera, att de flesta nätverksvarorna är bra produkter med hög kvalitet och koncentration.

Däremot finns det bara lönsamhet att hämta hos dem som går in i sitt nätverk “nästan för livet”! VARNING! Förlorarna är de som går in och ut, och det är många. För dem skulle det löna sig att samköpa och/eller samköra, i stället för att gå in som egen medlem. Pyramidförsäljning är förbjudet. Många ekonomiska nätverk balanserar på denna gräns. Dessa intresserar inte oss. Däremot är produktnätverken, som också distribuerar sina varor, helt lagliga, och kan vara en god möjlighet för Dig till extrainkomster i framtiden! Du 1/ Provar. 2/ Visar. 3/ Säljer 4/ Levererar 5/ Följer upp. För detta får du en ersättning, som kan bli mycket värdefullt tillskott. När kunderna så småningom beställer direkt från producenten och du får en anvisningsprovision, kommer “pensionens trygghet”!. Genom idogt arbete kan Din affär göra dig till miljonär. OBS! Det finns ingen bransch som föder så många miljonärer i världen som Networkmarketing, alltså nätverksmarknadsföring. Nästa alla bra produkter finns att representera t.o.m bilar!

Det finns så många nätverk (sägs vara 2500), att det skulle inte leda till något att här räkna upp dem. Låt oss i stället koncentrera oss på att rubricera ändamålen och produktgrupperna:


VÄLJ DITT NÄTVERK NOGA:

Kosmetik ligger högt på listan. Dagligvararor finns bara en verkligt stor, men flera mindre är på uppsegling. Inom hälsa finns nog de flesta till antalet, där man ofta bara har ett fåtal produkter var och en. Det finns bara ett spännande resenätverk, på listan av de hundra mest framstående nätverken. Läs mer om det här! Inom sektorn spel tar vi inte upp här, men sociala nätverket facebook och sitetalk finns anledning titta närmare på för dem som önskar!

TRYGGHET ÄR VIKTIGT. Generellt gäller att inte gå in i okända nätverk, utan riktigt grundlig analys av företaget, som ligger bakom. Massor nätverk startas som inte når ljuset. – alla blir här förlorare, och snopna.

När det gäller säkerheten på produkterna är ju amerikanska nätverken de man kan lita mest på genom att USA-ansvarslagar är så hårda. Går man ut med fel vara, eller skriver för mycket i sina broschyrer, så är det ofta skyhöga skadestånd. Men det är då viktigt att veta att företaget är seriöst och stabilt!

Vilket nätverk du än vill arbeta med är EKOLIV en bra samarbets-partner. Vi kan bistå inte bara med råd, utan kan förmedla varor till andra kunder och nätverkare.

Här några länkar till våra egna aktiva nätverkslinjer:

1/ Hälsa: Synergys grundare Dan Higinsson, Dan valde namnet ”Synergy” för att det bäst beskrev hans vision om enhet och om hur människor som arbetar tillsammans kan vara starkare än individen. Synergys varor är av högsta kvalitet och sammansatt så att de ger styrka åt varandra = Helhet = Synergyeffekter!

http://se.synergyworldwide.com

2/ Reseklubb på franchaisebas. Otroliga prisgarantier och hög kvalitet och stort utbud:

www.ekotravel.se

3/ Dagligvarar. Väldens största produktnätverk. Mkt hög kvalitet både på varor och utbildning. Nätverket har mycket hög social förmåga, och rekommenderas därför inte minst för personlig tillväxt!

http://www.amway.se/

Här ett exempel på hur många miljonärer bara Amway föder / år: 18982 NYA platinums 2012 (38000 Nya platinums 2011) = totalt ca 57000 Nya platinums  2 senaste åren.

Vem äger världen?!/ Idag äger de tusen rikaste i världen dubbelt så mycket som 2,5 miljarder av världens fattigaste människor, en nästan ofattbar ojämlikhet.
De rikaste 2 procenten av mänskligheten äger hälften av jordens tillgångar medan de 10 rikaste procenten äger 85 % av jordens tillgångar i en värld där allt mer ägande koncentreras. 1962 hade till exempel de 100 största företagen 1 228 dotterföretag, 1998 var de över 10 000, varav flera bidrar till miljöförstöringen.

Bra argument för att visa hur rättvis Amway businessen är!!
Där vem som helst med minimal investering kan få vara med och dela på tillgångarna.

Mot Era mål….
you can do it!
get the job done….

4/ Valutasäkerhet!

Sociala kombinations-nätverket Site Talk/ OPN är en intressant uppstickare, där “facebook-kraften” = värdet tillfaller medlemmarna. De har även “Deals” och andra sammarbetsförmåner… även loklat i sverige!

5-20/ Hör av dig….. Kanske har du hittat något som vi tillsammans skall titta på!?

 

 

 


Kommentarer

Ekoliv samverkan. — Inga kommentarer

Kommentera