Ensam är vi allt mer utsatta!

Tillsammans kan vi bli hur starka som helst!

Tänka tar tid! Låt oss utvecklas och tänka tillsammans …..

När vi kan lita på varandra, kan vi utveckla och tänka på olika intressen och utveckla specialiteter!

När vi sedan sätter detta i samverkan har vi sparat tid och kraft – så att vi orkar förändra både politik och bidra till en bättre världsutveckling!

Utgångsläget för detta är ju inte dåligt…..se på etik och moralutvecklingen, brottsstatistiken, rättsväsendet, politiker…. affärsbonusar, krig och elände… Det är mycket vi pliktskyldiga kämpande människor skall behöva utstå och betala, med såväl tid som pengar.

Om vi slapp stölderna i lilla Sverige läste jag för många år sen en artikel, skulle arbetslösheten stiga till 42%. Skulle tro att kriget sysselsätter ännu fler. Detta betyder alltså att i ett ärligt krigsfritt samhälle/värld skulle det räcka att jobba 2 timmarsdagar för att bibehålla vår nuvarande standard!?

Synpunkter välkomna!

samarbete@ekoliv.com

PS. 1989 skrev jag stadgar för “Ekoklubben” , som sedan legat i mitt bakhuvud och drömmar, men även under denna tid samlat argument och aktiviteter. Nu har Pentti kommit till förstärkning, så nu efterlyser vi områdesrepresentanter för alla orter mellan och runt Göteborg- Borås Varberg.

Är du … eller känner en utstrålande energisk människa som skulle vilja jobba med att arrangera möten, utbildningar m.m. på Din ort. Snälla … Tveka inte höra av DIG. Det är dags att starta upp klubbarna inom kort! DS


Kommentarer

Samverkan 2 — Inga kommentarer

Kommentera