SLM smart bild 1 OTROLIGT LÄTTBLANDAD MÅLTID!

Synergys produkter köper du direkt från Synergy Worldwide.

Då gör du så här.

Du kan också besöka vår butik (Ring 0320-622 00 för öppettider).

Sluta gissa om du äter rätt eller inte. Nå din idealvikten med hjälp av SLMsmart Måltidsersättning. En noggrant framtagen blandning för att hjälpa dig kontrollera din vikt. Denna näringsrika vaniljshake ger din kropp smarta kalorier och är så god att du ser fram emot varje gång du blandar en.

FÖRDELARNA

  • En balanserad blandning av kolhydrater, fetter och proteiner, som ger dig rätt energimängd när som helst under dagen
  • Du känner dig mätt i flera timmar
  • Innehåller vassle-, soja- och kaseinproteiner som främjar bevarandet och tillväxten av smidig muskelmassa
  • Innehåller fruktos, vilket leder till en lägre ökning av blodsockret, jämfört med mat som innehåller sackaros eller glukos.
  • HUVUDINGREDIENSER. Proteinblandning: SLMsmart Måltidsersättning har tre proteinkällor: vassle, soja och kasein. Proteiner ökar tillväxten och bevarandet av muskelmassan. Aminosyrorna från vassleproteinet framträder i blodet nästan omedelbart efter förtäringen. Sojaproteinets aminosyror framträder senare, efterföljt av kaseinproteinet som bryts ned sist. Tillsammans skapar dessa stärkande ingredienser en bra känsla i din kropp som gör den redo att tackla dagen genom ett optimalt proteinupptag och en mättnad som varar länge.
  • Energiblandning: De hälsosamma kolhydraterna och fetterna i SLMsmart Måltidsersättning, är strategiskt framtagna för att öka din ämnesomsättning och ge dig den energi som din vardag kräver. Maltodextrinet, raps- och solrosoljan är bara några av de ingredienser som bidrar till att hålla energin uppe, samtidigt som du känner dig mätt och hjälper dig att komma ner i din målvikt.
  • Vitamin- och mineralblandningEftersom SLMsmart Måltidsersättning innehåller essentiella näringsämnen som bör finnas i balanserade måltider, t.ex. kalcium, järn, kalium och B-vitaminer, är den ett effektivt alternativ till din vanliga frukost, lunch eller middag.BRUKSANVISNINGBlanda tre (3) rågade mått med 420 ml mjölk eller vatten (eller en annan valfri mängd mjölk eller vatten, eftersmak). Överskrid inte den rekommenderade dosen. Det är viktigt att du dricker tillräckligt med vatten varje dag. Produkten är endast ämnad att ingå i en energibegränsad diet. Andra födoämnen ska ingå i en sådan diet. Förvaras svalt och torrt utom räckhåll för små barn.

 Du kan vara säker på att SLMsmart Måltidsersättning innehåller inte genmanipulerade ingredienser och annat onyttigt.

Kostnader?: Om en måltid byts ut värd 30:-x30 dag =900kr – kostnad 650 då sparar Du in 250:-/ månad + hälsoeffekterna och mycket mindre affärs och matberedningsjobb!

Tävlingsutmaning: Väg och mät dig noga. Ta bilder och utmana två vänner och vinn pengar tillbaka.

Läs mer om SLM här; Film + Frågor o svar m.m.!.

Begär att få se bilder och viktresultat på personers efter 3-4 månaders SLM och e9, med eller utan efterföljande motion! FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT!? Jag kan säga vi hade svårt att tro på bildbevisen, så vi åkte 40 mil för att träffa de refererade personerna. Se därför även bildbevis med EkoKalle))) från detta möte, samt resultat för kroppsbyggare och tävlingsmänniskor här!


Kommentarer

SYNERGY – SLMsmart Måltidsersättning — Inga kommentarer

Kommentera