RELIGION ELLER UNIVERSUMS ENERGIER? Jag är född kristen. Min mamma var fullt troende, och jag har känt den trygghet detta har medfört i min barndom. Tidigt hörde jag också massa människor prata om övernaturliga saker som jag inte visste vad jag skulle tro om. Människor som “går igen” som spöken. Onda som goda… knarrar i trappor, stänger de dörrar m.m…… Mycket märkliga berättelser som jag nog har svårt att tro på……

Det som lite extra har väckt upp min nyfikenhet på detta är egna upplevelser av telepati. ….. En av mina 90 åringar som jag följt under många år, och hjälpt till  hälsa på gamla dagar är Erik Lindén. Han visade tidningsurklippp av reportage från Anders Jönsson, som hade en enorm telepatisk kraft, och som han själv hade träffat och umgåtts med… Sedan dess har jag om inte så starka upplevelser, men ändå upplevt ett flertal händelser som gör mig än mer nyfiken …….! Kan det vara så att alla dessa oförstörda energier och andar, ändå finns där uppe i universum, och flyger runt oss dagligen, och ser vad som händer i världen????? Detta skulle i så fall kunna förklara våra olika förmågor att känna på oss olika saker….??????!!!!!!!?????? Säkert finns det någon som styr allt detta. Jag vill känna att det finns en “Gud”, som alltid ser oss och som jag vill följa..

BEVIS:!?:  Jag är från början en vetenskapstänkare. Trodde inte på något som inte kunde bevisas av vetenskapen! Men ju äldre jag blir desto mer händer systematiska händelser, som inte bara kan vara en slump…….

Om någon skulle berättat för mig att vi består av 10 biljarder celler och i kroppen lever 10 gånger så många mikrorganismer, alltså 100 biljarder. För 30 år sen skulle jag inte tro detta vara möjligt! Men detta är i dag vetenskap. Alltså i bara en kubikdecimeter av Dig finns flera individer än hela jordens befolkning!!!!!! Tänk om vi ur universums perspektiv inte är större än en mikroorganism i vår kropp. Vilken överblick universum då har på allt som händer omkring oss. ….!!!!Ja numera har kroppen blivit min viktigaste hobby! För jag har blivit så nyfiken på livet och alla dessa fenomen att jag helt enkelt vill uppleva svaren på alla dessa frågor medan jag lever ! VAR RÄDD OM DIN HÄLSA OCH DINA ENERGIER – DE ÄR DITT LIV!

Läs mer om hälsa!

Läs om kunskap!


Kommentarer

Några filosofier — Inga kommentarer

Kommentera